Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor

20 Nisan 2020 Pazartesi

Belediyemiz, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir trafiğini rahatlatmak için yeni yollar açan belediyemiz, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışması gerçekleştirdi. Çorum’un en eski yerleşim yerlerinden olan Çepni, Çöplü ve Kunduzhan Mahallelerini adeta yeniden inşa ettiklerini söyleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, kamulaştırması tamamlanan yerleri yıktıklarını belirtti.

Çepni Sokak’ta kamulaştırması tamamlanmış işyerlerinin yıkımına başladıklarını ve kalan yerlerin yıkımıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Başkan Aşgın, “Şehrimiz için önemli bir yere sahip olan bu yolumuzun açılmasında bizlere her zaman destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Foto Galeri

Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor Belediyemiz, kamulaştırdığı binaları yıkıyor