Belediyemiz, İHL tuvaletlerini de yeniliyor

23 Ekim 2013 Çarşamba

Belediyemiz, Ulucami ve Hıdırlık tuvaletlerinden sonra İmam Hatip Lisesi (İHL) bahçesinde bulunan tuvaletleri de yeniden yapıyor. İmam Hatip Lisesi`nin tuvaletleri de artık tertemiz olacak.

Çorum Belediyesi tarafından Karakeçili Mahallesi`nde yürütülen yol genişletme çalışmaları kapsamında İHL tuvaletlerinin yerine yeni ve modern tuvalet ve abdesthane yapılacak. Şehir içi trafiğinin rahatlatılması amacıyla kumalaştırma yapılan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını son dört yılda aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yol genişletme çalışmaları sırasında yıkılacak olan mevcut İHL tuvaletinin yerine modern abdesthane ve tuvalet yapımın başladığını kaydetti. Ulucami ve Hıdırlık`ta başlatılan abdesthane ve tuvaletlerinin yapımının hızla devam ettiğinin altını çizen Başkan Külcü, yapılan çalışmaların Çorum halkına yakışır olduğunu dile getirdi. Külcü, İHL bahçesine yapılacak olan abdesthane ve tuvaletlerin Kasım ayı sonunda tamamlanacağını sözlerine ekledi.