BELEDİYEMİZ, HIDIRLIK’TA İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

2 Ağustos 2012 Perşembe

Belediyemiz, Hıdırlık`ta iftar programı düzenledi.

Çorumlular için manevi yönden ayrı bir yeri olan Hıdırlık Cami bahçesindeki iftar yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Aşık, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Gençlik Hizmetleri Müdürü Haşim Eğer, Karahacip Belde Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`ın da katıldığı iftar öncesi Hıdırlık Kur`an Kursu talebeleri Bedir`deki sahabelerin isimlerini okudu.

Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün babası Hafız Seyit Gül`ün iftar programına gelen vatandaşlara yönelik sohbetinin ardından Yrd. Doç. Dr. Ubeydullah Sezikli iftara katılanlara tasavvuf musikisinin en güzel örneklerini seslendirildi.