20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyemiz Hedik İkram etti

9 Mayıs 2022 Pazartesi

Belediyemiz, Hıdırellez’in vazgeçilmezi olan hedik geleneğini yaşattı. Hıdırellez nedeniyle şehrin farklı bölgelerinde vatandaşlara hedik ikram edildi.

Belediyemiz hedik ikramı ile Hıdırellez’i kutladı. Şehrin farklı bölgelerinde 12 bin kişiye hedik ikram edildi. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da belediye binası önündeki hedik dağıtımına katıldı.

Hıdırellez’in önemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin sürmesi dileğiyle 12 bin kişiye hedik dağıttıklarını söyledi. Aşgın “Baharın bereketli olması adına hedik geleneğini yaşatıyoruz. Muhabbetle hazırlanan geleneksel hedik ikramında bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Hıdırellez gününü tebrik ediyorum.” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da Belediyemizin her alanda güzel işlere imza attığını belirterek Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Akar “Belediyemiz, Ramazan boyunca yaptığı yardımlarla ve iftar programlarıyla sosyal belediyecilik anlamında halkımızı unutmadı. Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Foto Galeri

Belediyemiz Hedik İkram etti Belediyemiz Hedik İkram etti Belediyemiz Hedik İkram etti Belediyemiz Hedik İkram etti Belediyemiz Hedik İkram etti Belediyemiz Hedik İkram etti