BELEDİYEMİZ HEDİK DAĞITTI

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Belediyemiz, Hıdırellez nedeniyle şehrin değişik parklarında vatandaşlara hedik dağıttı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün katılımıyla gerçekleştirilen hedik dağıtımına vatandaşların ilgisi de hayli yoğun oldu. Konser vermek için Çorum`a gelen Aşık Sefai, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`ın da katıldığı hedik dağıtımı Hıdırlık Parkı, Yunus Emre Parkı, Rüstem Eren Parkı, İskilipli Atıf Hoca Parkı, Kültür Park ve Hürriyet Parkı`nda gerçekleştirildi. Çorum Belediyesi, Hıdırellez nedeniyle 4 ton hedik dağıttı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hedik dağıtımı sırasında karşılaştığı yeni evlenecek çifte üç tavsiyesinde bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın yeni evlenen çiftlere yaptığı üç çocuk tavsiyesini Hıdırlık Parkı`nda hedik dağıtımı esnasında karşılaştığı Sadrettin Tüfenk-Fatma Koç Tüfenk çiftine de hatırlatan Başkan Külcü, yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar diledi.