Belediyemiz hedik dağıttı

7 Mayıs 2018 Pazartesi

Baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdırellez nedeniyle Belediyemiz şehrin farklı yerlerine kurduğu stantlarda binlerce kişiyehedik ikram etti.

Çorum Belediyesi, bu yıl hedik dağıtımı için Belediye Önü, Hıdırlık Parkı, Rüstem Eren Parkı, Sıklık Tabiat Parkı, Yunus Emre Parkı ve İskilipli Atıf Hoca Parkı’nda olmak üzere 6 değişik noktaya çadırlar kurdu.

Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehmet Döngel ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye önündeki etkinliğekatılarak vatandaşlara hedik dağıtımı yaptı. Hedik almak için yoğun ilgi gösteren vatandaşların uzun kuyruklaroluşturduğu gözlendi.

Foto Galeri

Belediyemiz hedik dağıttı Belediyemiz hedik dağıttı Belediyemiz hedik dağıttı Belediyemiz hedik dağıttı