Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor

26 Kasım 2020 Perşembe

Belediyemiz, Sıklık Tabiat Parkında inşa edeceği Gençlik Kampının yolunu yapmaya başladı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yer alan Gençlik Kampı Projesi için geçtiğimiz günlerde Sıklık Tabiat Parkı’nda belirlenen alanda çalışmalar başlamıştı. Kamp için ayrılan alana ulaşımı kolaylaştırmak için başlanan yol çalışmaları ise devam ediyor.

2021 ilkbaharı için kampın yetiştirileceğini söyleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Kamp alanı ile birlikte kampa giden yolla ilgili de çalışmalarımız başladı. Çevreyolundan itibaren 3 km’ik yol yapım çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Gençlerimiz her şeyin en güzeline layık.” diye konuştu.

Foto Galeri

Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor Belediyemiz, Gençlik Kampının yolunu yapıyor