Belediyemiz, geçici hayvan bakımevinin etrafını güzelleştiriyor

3 Aralık 2021 Cuma

Belediyemiz, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hayvan parkında düzenleme yapıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi yanında bulunan hayvanatbahçesinde düzenleme yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği hayvanat bahçesinin bakım, tadilat ve çevre düzenlemesini yapıyor. Özellikle kış aylarında hayvanat bahçesine gelen ziyaretçilerin daha rahat ortamda zaman geçirebilmeleri için kilit parke taşı yapıldı. Ayrıca çeşme ve yeşil alanlar için daha önceden yapılan sulama sisteminin bakım ve tamiratı da gerçekleştirildi.

Hayvan parkında tavuk, ördek, kaz ve hindi çeşitleri ile koyun, keçi, sülün, tavus kuşu, tavşan, keklik gibi hayvanlar bulunuyor. Hayvan parkına yeni kümesler eklenerek hayvan çeşitliliğinin artırılması planlanıyor.

Foto Galeri

Belediyemiz, geçici hayvan bakımevinin etrafını güzelleştiriyor Belediyemiz, geçici hayvan bakımevinin etrafını güzelleştiriyor Belediyemiz, geçici hayvan bakımevinin etrafını güzelleştiriyor Belediyemiz, geçici hayvan bakımevinin etrafını güzelleştiriyor Belediyemiz, geçici hayvan bakımevinin etrafını güzelleştiriyor