33°C parçalı bulutlu

33°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ, FESTİVALE HAZIRLANIYOR

23 Haziran 2011 Perşembe

31. Hitit Fuar ve Festivali, 6-10 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenecek. Çorum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen festivalde Çorumlular bu yıl da eğlenceli vakit geçirecekler. 1981 yılından beri aralıksız olarak gerçekleştirilen festivalde bu yıl da çok ünlü sanatçılar sahne alacak. Birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirilecek.

Festival hazırlıklarını hızla sürdürdüklerini açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, festivalde kullanılacak olan kitapçık, davetiye, billboard, raket gibi görsel tanıtıcı dokümanların da tamamlandığını dile getirdi.

6 Temmuz`da başlayacak olan festivalin dolu dolu geçeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorumluların ve Çorumlu gurbetçilerin fuar ve festivalden en iyi şekilde yararlanmasını amaçladıklarını söyledi. Sevginin, güzelliğin, kültürün ön plana çıkarıldığı Hitit Fuar ve Festivali`nde insanların eğlence ihtiyaçlarını giderecekleri, birbirleri arasındaki kardeşlik duygularını geliştireceklerini de ifade eden Gül, Hitit Fuar ve Festivali`yle birlikte Çorum`un Türkiye`ye ve dünyaya tanıtılması açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Festival boyunca ünlü sanatçıların katılacağı halk konserleri, tiyatro, yarışma ve gösterilerin ücretsiz olarak Çorum halkıyla buluşturulacağını kaydeden Zeki Gül, festival etkinliklerine tüm Çorum halkını davet etti.