Belediyemiz,eski BİLSEM binasını yıkacak

27 Şubat 2020 Perşembe

Belediyemiz tarafından şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla açılacak olan Karakeçili Yolunda bir yıkım daha gerçekleştirilecek. Belediyemiz, eski Bilsem binasını yıkacak.

650 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki caddenin açıldığında şehir merkezinin adeta nefes alacağını söyleyen Başkan Aşgın, “Gazi Caddesi ile Fatih Caddesini birbirine bağlayacak yol güzergâhında bulunan eski Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) binasını 27 Şubat Perşembe günü saat 09.00’da yıkacağız” dedi.

Foto Galeri

Belediyemiz,eski BİLSEM binasını yıkacak Belediyemiz,eski BİLSEM binasını yıkacak