Belediyemiz ekipleri kar yağışına karşı sahadaydı

20 Aralık 2021 Pazartesi

Belediyemiz, uzun bir aradan sonra kar yağışının başlamasıyla tüm cadde ve sokaklarda yoğun bir çalışma başlattı. Belediyemiz ekipleri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sabaha kadar sahadaydı.

Çorum’da uzun süredir beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Daha önce hazırlıklarını tamamlayan Belediyemiz ekipleri kar yağışının başlaması ile birlikte harekete geçti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar kürüme, temizleme, tuzlama ve yaya yolu temizleme çalışmalarını başlatan belediye ekipleri,  her ihtimale karşı ana caddeleri tuzladı. Şehirde yaşamı etkileyecek derecede kar yağışı meydana gelmesi durumunda 9 adet tuzlama ve kar küreme aracı, kepçe, 3 adet greyder ve kaldırım temizleme ekipleri ile birlikte 40 personel olmak üzere hazır olduklarını kaydeden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, kış mevsiminin gelişi ile karla mücadele ekiplerinin teyakkuzda beklediğini vurguladı.

Kar manzarası görülmeye değerdi

Çorum’da Pazar akşamı başlayan kar yağışı şehir genelinde eşsiz manzaralar oluşturdu. Şehrin dört bir yanında çekilen fotoğrafların her biri kartpostallıktı.

Foto Galeri