Belediyemiz denetimlere hız verdi

8 Aralık 2021 Çarşamba

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, gıda üretim ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Ekmek ve pide fırınları, yufka üretimi yapan imalathaneler, kasaplar ve marketleri denetleyen ekipler; fiyat tarifesi, gramaj, ürünlerin son kullanma tarihleri, ruhsat ve işyerlerindeki hijyen kurallarını denetledi. Zabıta ekipleri ayrıca denetim yaptıkları işletmelerde Covid-19 tedbirleri hakkında da esnafa bilgilendirme yaptı.

Zabıta Müdürü Burhan Şahin, toplum ve halk sağlığını önemsediklerini belirterek vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi konusunda her türlü tedbiri aldıklarını, denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini söyledi.

Foto Galeri

Belediyemiz denetimlere hız verdi Belediyemiz denetimlere hız verdi Belediyemiz denetimlere hız verdi Belediyemiz denetimlere hız verdi