Belediyemiz’den taş ocağı yolunda asfalt çalışması

10 Eylül 2020 Perşembe

Belediyemiz, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyemiz, Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin önündeki Melikgazi Taş Ocağı’na giden Çamlık Caddesinin asfaltını tamamladı.

Belediyeye ait iş makinelerinin yoğun olarak kullanıldığı caddeyi tamamen yenilediklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Uzunluğu 2 bin 100 metre ve genişliği 15 metre olan yola 38 ton stabilize dolgu, 12 bin 500 ton mekanik ve 4 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Ekiplerimiz bundan sonra taş ocağına ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacaklar” dedi.

Foto Galeri