Belediyemiz’den hem çocuklara hem de aileleri için tiyatro oyunu

25 Ocak 2016 Pazartesi

Belediyemiz, 25 Ocak Pazartesi günü iki tiyatroyu Çorumlu tiyatrosevrelerle buluşturacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen tiyatroların ilki saat 14.00`da çocuklar için sahnelenecek. “Uyuyamayan Kral”; adlı müzikli çocuk tiyatrosu, çocuklar için sahne alacak.

Saat 19.00`da ise “Tahta Çanak”; isimli aile tiyatrosu bu kez büyükler için sahneye konacak. Her iki tiyatro oyunu da Devlet Tiyatro Salonu`nda sahnelecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yarıyıl tatiline giren öğrencilere bir nevi karne hediyesi olarak düşündnükleri Uyuyamayan Kral adlı çocuk tiyatrosunun hem eğlendirici hem de öğretici bir oyun olduğunu belirterek “Tüm çocuklarımızı tiyatroya bekliyoruz”; dedi.

Çocuklara yönelik hazırladıkları tiyatro oyununun yanında büyükleri de unutmadıklarını dile getiren Zek Gül, Tahta Çanak isimli aile tiyatrosunun da 25 Ocak Pazartesi günü sahneleceğini ve bu oyuna da tüm Çorum halkını davet ettiklerini vurguladı.

Gül, her iki tiyatro oyunun da ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.