Belediyemiz, Çorum’a modern bir hayvan pazarı yapacak

7 Ocak 2014 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, seçim sonrasında yapacağı projelerin ilkini, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetiminin ziyaretinde açıkladı. Çorum`a yakışır modernlikte, hijyenik bir hayvan pazarı çalışması içinde olduklarını açıklayan Külcü, seçim öncesi ilk projesini de böylelikle duyurmuş oldu.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Bektaş, “Sayın Başkanımızın partisi tarafından tekrar aday gösterilmesinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti aktarmak istedik. Başkanımızın hizmetlerini memnuniyetle ve takdirle izliyoruz.”; dedi.

Başkan Külcü`ye, “Çorum`u cennet gibi yaptınız.”; sözleriyle teşekkür eden Bektaş, Borsa çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Çorum Belediyesi`nin Ticaret Borsası`na ciddi destekler sağladığını dile getiren Ali Bektaş, Çorum`un yeni bir hayvan pazarına duyduğu ihtiyacı da ancak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün karşılayabileceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada yeni dönemin ilk projesi olarak Yeni Hayvan Pazarı projesini açıkladı. Külcü, “Çorum`a yakışır bir mekanda, daha modern ve hijyen şartların yerine getirildiği bir hayvan pazarı projesi çalışmamız var ve üzerinde çalışıyoruz. İnşallah tamamlandığında nasıl işletilmesi gerektiğine dair de o gün birlikte karar verir, olması gerekeni hayata geçiririz.”; dedi.