31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI

25 Nisan 2011 Pazartesi

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda özel bir program hazırladı. Minik çocuklar Çorum Belediyesi`nin düzenlediği programla çifte bayram yaptılar.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında geçen yıl olduğu gibi bu yılda unutmadı. Çocuklara yönelik olarak düzenlenen 3 günlük programda çocuklar gönüllerince eğlendiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının ilk gününde Atilla Taş konseri ve çocuk gösterileri ile eğlenen çocuklar ikinci gün kutlamalarında ise Kültür Park`ta özel olarak hazırlanan oyun parkında doyasıya oyun oynayıp, müzik eşliğinde dans ettiler.

Kültür Parkta kurulan oyun parkını ziyaret eden Külcü, miniklerin mutluluğuna ortak oldu. Çocuklara hediye dağıtan Külcü, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Miniklere Bayram Hediyesi

Kültür Park`ta çocuklara özel program düzenleyen Çorum Belediyesi, 23 Nisan hediyelerini de unutmadı. Başkan Külcü, çocuklara bayram hediyesi olarak oyuncak dağıttı.

Programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Zeki Gül ile Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Kültür Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda çocuk ile veliler katıldı.