Belediyemiz, çalışmalarını kitaplaştırdı

12 Eylül 2013 Perşembe

Çorum Belediyesi, son dört yılda yapılan çalışmalarını kitapçık haline getiriyor. İlki geçtiğimiz aylarda yayınlanan kitapçığın 2. sayısı da çıktı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bunları Biliyor musunuz”; adı altında çıkan kitapçığın ilk sayısında sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmalara yer verdiklerini belirterek ikinci sayıda da park ve yeşil alan çalışmalarını tanıttıklarını belirtti.

2009 yılında “değişim”; parolasıyla göreve geldikleri andan itibaren başlattıkları hizmet seferberliğini tüm hızıyla sürdürdüklerini açıklayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, insan odaklı belediyecilik anlayışının bir sonucu olarak değişimden en önemli payı sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerinin aldığını vurguladı.

Çorum Belediyesi`nin günümüzün gelişmiş ülkelerinde uygulanan çağdaş belediyeciliğin gerektirdiği bilinçle belediyecilik hizmeti verdiğinin altını çizen Başkan Külcü, “Çorum Belediyesi olarak hızla gelişen Çorum`da hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını iyi okuyor, gözlemliyor ve tespit ederek hemen projelendiriyoruz. Çorum Belediyesi olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Çorum`u adeta “parklar şehri”; haline getirdik. Şehrimizi önceki yıllarla kıyasladığımızda park sayısını ikiye katlamış bir belediye olmanın haklı gururunu yaşıyoruz”; dedi.

Kitapçığın üçüncü sayısının da yakında çıkacağını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu kitapçıkta da altyapı ve proje bilgilerinin yer alacağını kaydetti.

Bunları Biliyormusunuz? 1 Sosyal ve Kültürel Hizmetlerimiz

Bunları Biliyormusunuz? 2 Park Bahçe Hizmetlerimiz