23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

“Belediyemiz bütün imkânlarıyla hazır”

28 Aralık 2018 Cuma

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Volkswagen otomobil fabrikasının Çorum’a kurulmasını sağlamaya yönelik çabaları yakından ve takdirle izlediğini belirterek, “Çorum’un kaderini değiştirecek ve tam anlamıyla bir sanayi şehri olmasının yolunu açacak böylesine büyük bir yatırım için, Belediyemiz bütün imkânlarıyla her türlü desteği vermeye hazırdır” dedi.

Çorum Haber Genel Müdürü Mehmet Yolyapar’ı telefonla arayan Başkan Gül, Çorum Haber’in bir kez daha Çorum’un yararını her şeyin önünde tuttuğunu gösterdiğini, böylesine heyecan verici bir proje karşısında hiçbir Çorumlu’nun kayıtsız kalmasının düşünülemeyeceğini söyledi.

Zeki Gül, Çorum’un, doğu-batı, kuzey-güney akslarının kesişme noktasında olduğuna ve sanayi potansiyelinin yüksekliğine dikkat çekerek, Marmara Bölgesi’nde toplanan otomotiv sektörünün, Çorum’a, dolayısıyla Anadolu’nun ortasına kaydırılmasının, bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracağını vurguladı.