Belediyemiz, bu sene de alan el ile veren eli buluşturacak

19 Haziran 2014 Perşembe

Belediyemiz, On Bir Ayın Sultanı Ramazan yaklaşırken, bu aya yönelik çalışmalarına da başladı.

Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, her yıl kurulan Ramazan Çadırı için çalışmalara başladıklarını belirterek hayırsever vatandaşların iftar çadırında yemek vermek için kendilerine ulaştığını söyledi. Hayırsever vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Zeki Gül, çadırda yemek vermek isteyen hayırsever vatandaşların 212 19 34 numaralı telefondan Çorum Belediyesi`ni arayarak ilgililerden bilgi alabileceklerini kaydetti.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Belediye tarafından kurulan iftar çadırında hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti vereceklerini dile getiren Başkan Vekili Zeki Gül, “Çorumlu hayırsever hemşehrilerimiz her yıl iftar çadırında yemek vermektedirler. Yemek vermek isteyen hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. İftar çadırında her gün 1.000 kişi aynı anda iftarını açabilecek.”; diye konuştu.