Belediyemiz bu bölgelerde su kesintisi yapacak

28 Ocak 2020 Salı

Belediyemizin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar devam eden bölgelerde su kesintisi yapacak.

“Belediyemizin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından depolar arası isale hattı bağlantısı yapılacağından belirtilen bölgelerde su kesintisine gidilecektir. Bahçelievler Mahallesi Cadde ve Sokaklar, Şenyurt Cadde ve Sokaklar, Karşıyaka Cadde ve Sokaklar, İpekli Evler Cadde ve Sokaklar ,Kale Mahallesi Cadde ve Sokaklar, Gülabibey Mahallesi Cadde ve Sokaklar,Mimar Sinan Mahallesi Cadde ve Sokaklar ve Yavru Turna Mahallesi Cadde ve Sokaklarda 29 Ocak Çarşamba günü saat 12.00 ile 20.00 arası su kesintisi yapılacağından vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için tedbirlerini önceden almaları gerekmektedir.” denildi.

Foto Galeri

Belediyemiz bu bölgelerde su kesintisi yapacak Belediyemiz bu bölgelerde su kesintisi yapacak