31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

BELEDİYEMİZ BİŞKEK CADDESİ'Nİ ASFALTLADI

3 Eylül 2012 Pazartesi

Belediyemiz yol ve asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehrin ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde çalışmalarını hızla sürdüren Çorum Belediyesi, çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor.

Şehrin işlek caddeleri arasında yer alan Bişkek Caddesi’nin asfaltı da en kısa sürede tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin büyük gayret göstererek en kısa sürede tamamladığı Bişkek Caddesi’nin asfaltı kullanıma hazır hale getirildi. Başkan Yardımcısı Alper Zahir’in de bizzat katıldığı Bişkek Caddesi’ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yağmursuyu, kanalizasyon, yeşil alan ve park çalışmaları, asfalt gibi çalışmaların ihtiyaç duyulan bölgelerde tüm hızıyla sürdürüldüğünü açıkladı. Başkan Külcü, çalışmalar esnasında Çorum halkının kendilerine büyük kolaylıklar sağladığına dikkat çekerek “Halkımızın bizlere göstermiş olduğu duyarlılık ve sabır için çok teşekkür ediyorum. Bizler Çorum Belediyesi olarak halkımızın çağdaş ve modern bir Çorum’da yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm çabamız Çorum’un daha yaşanabilir ve modern bir kent olması içindir. Bu amaçla çalışan tüm belediye personelimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.