Belediyemiz birimler arası futbol turnuvası düzenliyor

21 Nisan 2016 Perşembe

Belediyemiz, birimler arası futbol turnuvası düzenliyor. Turnuvanın kura çekimi Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Futbol Temsilcisi Engin Ayan, Çorum Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve takım temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde konuşan Zeki Gül, birimler arası futbol turnuvasının bu yıl ikincisini gerçekleştireceklerini söyledi. Belediye birimleri arası futbol turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Zeki Gül, “Turnuvamız inşallah sakatlıklardan uzak, centilmen bir şekilde tamamlanır. Turnuvanın şölen havasında geçmesini temenni ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diyorum. Müsabakalara katılan birim müdürlüklerimize, il temsilcimize, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanına,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ve halı saha temininde yardımcı olan Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum”; diye konuştu.

2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan turnuvaya 20 takım 229 sporcu katılacak.Maçlar Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halı sahasında oynanacak.