33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

BELEDİYEMİZ BAYRAM TEDBİRLERİNİ ALDI

22 Ekim 2012 Pazartesi

Belediyemiz, Kurban Bayramı öncesi gereken tüm önlemlerini alıp bayram hazırlıklarını tamamladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorumluların rahat ve huzurlu bir şekilde bayramlarını idrak edebilmesi için Zabıtanın bayram süresince 24 saat görevinin başında olacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bayram süresince tam gün hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Yine bayram süresince Su Arıza, Kanalizasyon ve Arıtma tesislerinde nöbetçi personel bulundurulacaktır”; dedi.

Candan, Kurban Bayramı`nda vatandaşların olası şikayetlerini Alo Zabıta 153, Su Arıza 185, İtfaiye 110, Cenaze işlemleri 213 10 76 ve Temizlik-Kanal 212 19 46 numaralı telefonlara bildirmelerini istedi.