Belediyemiz, bayram öncesi 49 bin çiçek dağıtacak

9 Eylül 2016 Cuma

Belediyemiz, Kurban Bayramı arefesinde sabah namazından sonra mezarlıklarda 49 bin çiçek dağıtacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül yaptığı açıklamada önceki bayramlarda olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de mezarlık ziyaretinde bulunanlara dikmeleri için çiçek hediye edeceklerini söyledi. Arefe günü sabah namazından sonra Ulumezarlık, Hıdırlık, Çiftlik ve Bayat Mezarlıklarının girişinde mezarlıklara dikilmek üzere 40 bin begonya ve 9 bin de kadife çiçeği hediye edeceklerini kaydeden Zeki Gül, “Çorum Belediyesi olarak biz zaten mezarlıklarımızın bakımlarını düzenli olarak yapıyoruz. Arefe günü dağıtacağımız 49 bin çiçekle birlikte de mezarlıklarımız bayramda çiçek açacak.”; diye konuştu.