Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor

18 Ocak 2020 Cumartesi

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bayat Mahallesinde yeni yerleşim alanında yol açma çalışması başlattı.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarını kış aylarında da hız kesmeden sürdüren Belediyemiz, son olarak Kamışlıevler ile Bayat Gediği arasında, 385 metre uzunluğunda,  15 metre genişliğinde yeni bir yol açma çalışmasına başladı. Yol açma çalışmalarının önümüzdeki günlerde stabilize ve kumlama çalışmalarıyla devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Çorum Belediyesi olarak henüz yapılaşması tamamlanmamış bölgelerde bile altyapı çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Tuncel, Bayat Mahallesinde başlattıkları yeni yol açma çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp yolu hizmete sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Foto Galeri

Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor Belediyemiz, Bayat Gediği'nde yeni yol açıyor