22°C parçalı bulutlu

22°C parçalı bulutlu

Belediyemiz, Ata 1. Cadde'ye sathi kaplama yaptı

21 Eylül 2015 Pazartesi

Belediyemiz yeni hizmete açılan Ata 1. Cadde`de sathi kaplama çalışması yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir yaptığı açıklamada, Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin10 metre genişliğinde ve 900 metre uzunluğundaki Ata 1.Caddede sathi kaplama çalışması yaptığını söyledi. Zahir, “Ata 1.Caddede yaptığımız sathi kaplamanın maliyeti 251 bin TL. Bölgede olduğunu ifade ederek, bölgede bina sayısı çoğaldığında alt yapısı tamamlanarak sıcak asfalt çalışması yapacağız.” dedi.

Zahir, “Çorum’un her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, Çorum Belediyesi’nin de vatandaşlarımıza hizmet götürme anlamında çalışmalarına devam ediyor. Kapaklı 4. Caddenin ağır vasıtalar araçlar tarafından çok kullanıldığı için yıpranan bölgelerde sathi kaplama çalışması yaptık” diye konuştu.