Belediyemiz, 500.000 mevsimlik çiçek dikiyor

10 Haziran 2016 Cuma

Belediyemiz şehrin değişik yerlerindeki park ve refüjlere 500.000 adet mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çiçek dikimi çalışmaları Yunus Emre Parkı, Pir Baba Parkı ve Abide Meydanı’nda devam ediyor.

Çorum’u on iki ay boyunca her mevsime uygun çiçeklerle donatan Çorum Belediyesi, şimdi de yazlık çiçek dikimini hızlandırdı. Kısa bir süre önce lale ve sümbüllerin açmasıyla bambaşka bir hale gelen Çorum, şimdi de kadife, petunya, vapurdumanı, tarla begonya ve gazanya gibi çiçeklerden oluşan 500.000 renkli çiçeği toprakla buluşturmaya devam ediyor. Çeşitli desenler verilerek dikilen rengârenk çiçekler vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.