26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ 35 ADET OYUN GRUBU ALACAK

11 Kasım 2011 Cuma

Belediyemiz, şehrin muhtelif yerlerinde kullanmak üzere toplam 35 adet oyun grubu almak için ihale düzenledi. 521 bin 950 TL tahmini bedelle gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi.

Çorum Belediyesi Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Belediyemiz, son yıllarda yeşil alan ve park çalışmalarına özel önem vermekte; şehrimizin tüm mahallelerinde semt parkları yapmaktadır. Hali hazırda 20 semt parkında çalışmalarımız devam etmekte olup şehrimizin tüm bölgelerinde diğer yeşil alan ve park çalışmalarımız da hızla sürdürülmektedir.