Belediyemiz, 1571 çocuğu bayram öncesi giydirdi

1 Ekim 2014 Çarşamba

Belediyemiz Kurban Bayramı öncesi 1571 çocuğa bayram sevinci yaşattı.Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün katılımıyla gerçekleşen organizasyon Veli Paşa Konağı`nda gerçekleştirildi. Gül, dağıtımı yapılan kıyafetleri çocuklara tek tek giydirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`ın da katıldığı kıyafet dağıtım töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ramazan Bayramı öncesinde de 1571 ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık kıyafetlerin hediye edildiğini hatırlattı.Gül, gelen talepler doğrultusunda Kurban Bayram’ında da 1571 çocuğa aynı sevinci yaşatmayı hedeflediklerini belirterek ” “Pantolondan monta, ayakkabıdan çoraba kadar çocukların bayramlık ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bizim inancımızda, geleneklerimizde çocuklar bayramda sevindirilir. Biz de ulaşabildiğimiz herkese ulaşmaya çalıştık.” dedi.