Belediyemiz, 15 Temmuz Şehitleri Müzesi yapacak

28 Kasım 2016 Pazartesi

Belediyemiz 15 Temmuz’u gelecek nesillerin de hatırlaması ve unutmaması için “Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi” yapacak.

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda yapacakları proje hakkında bilgiler veren Başkan Külcü, 15 Temmuz`un ülke tarihinin en karanlık olaylarından birisi olduğunu belirterek “Yapacağımız müze ile Türkiye genelinde o karanlık gecede çekilmiş fotoğrafları, yine o gecenin sıcak anlarını gösteren tanıtım filmlerini izlettireceğimiz salonlar olacak. Müzede, Çorumlu şehitlerimiz hatıralarının yaşatılacağı ayrı odalar oluşturacağız.” dedi.