Belediyemiz,120 kadını sinemaya götürdü

5 Aralık 2014 Cuma

Belediyemiz, Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören kadınları sinema ile buluşturmaya devam ediyor. Yürütülen proje kapsamında kadınları sinema ve tiyatro ile buluşturan Çorum Belediyesi son olarak 120 kursiyer kadına Çorum sinemalarında vizyonda bulunan “Hadi İnşallah”; adlı filmi izletti.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim alan kursiyerler başta olmak üzere tüm Çorumlu kadınların istifade ettiği projede kadınların hem ulaşımı hem de sinema biletleri belediye tarafından karşılanıyor. Kendilerine yönelik düzenlenen bu tür programlarla hem stres attıklarını hem de farklı bir organizasyona katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden kadınlar, “Bizlere her türlü imkanı sunan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye çok teşekkür ediyoruz. Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde meslek öğreniyor, kendimizi geliştiriyoruz. Bu tür projelerin devamını diliyoruz.”; diye konuştu.