25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

BELEDİYEMİZ 1 AY İÇERİSİNDE 2 BİN AĞAÇ DİKTİ

1 Nisan 2011 Cuma

Belediyemiz 100 bin fidan hedefiyle başlattığı ağaç dikme kampanyasında bir ay içerisinde 2 bin ağaç dikti.

2010 yılında sürdürdükleri fidan dikimlerinin 2011`de de devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu ay içerisinde ise 2 bin ağaç dikimi yapıldığını belirterek, “Çorum`u yeşil örtüyle örülecek”; dedi.

Yapılan yeşillendirme çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Külcü, 2010 yılında büyük bir yeşillendirme çalışması içerisine girdiklerini ve daha yeşil bir Çorum için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 2 yıl içerisinde 20 bin adet fidan diktiklerini, 2011 yılının ilk fidan dikim sezonunda ise 2 bin ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini kaydeden Külcü, “Çorum’daki yeşil doku her geçen gün artmaktadır. Çorum Belediyesi olarak yeşil alan ve parkların artırılması için çalışmalarımız artarak devam edecek. Bu ay içerisinde Buharaevler, Ulukavak, Bahçelievler, Gülabibey, Mimar Sinan Mahallesi ile Çevreyolu civarı ve Küçük Sanayi Sitesi`ne 2 bin ağaç diktik.”; dedi.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Birimi, Küçük Sanayi Sitesi`nde yaptığı ağaç dikimi çalışması sanayiyi yeşile bürüdü.

Belediyemiz Park Bahçeler Birimi ekipleri son olarak Küçük Sanayi Sitesi`nde oluşturulan bir alana 500 ağaç dikti. Sanayi esnafı tarafından memnuniyetle karşılanan ağaç dikimi çalışmaları devam ediyor.