Belediyemiz 1,5 ton aşure dağıttı

13 Eylül 2019 Cuma

Muharrem ayı nedeniyle şehrin farklı noktalarında aşure dağıtıldı.

Belediyemiz  Muharrem ayı nedeniyle Kadeş Barış Meydanı, 15 Temmuz Hürriyet Meydanı, Milönü, Yunus Emre Parkı, Bahabey Caddesi, Huzur Camii ve Yazı Çarşı Kavşağında bir buçuk ton aşure dağıttı.

Kadeş Barış Meydanında düzenlenen aşure dağıtım programına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Yağbat, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Müftüsü Muharrem Biçer, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Alper Zahir, Zübeyir Tuncel, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından  protokol üyeleri vatandaşlara aşure ikramı yaptı.

Foto Galeri