32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

BELEDİYELER ÇEVRE BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

31 Mayıs 2011 Salı

Çorum Belediyeler Çevre Birliği toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başkanlığında yapılan toplantıda 2010 yılı Birlik Kesin hesabı ile 2010 yılı faaliyet raporu onaylandı. Üçüncü gündem maddesi olan Birlik Başkanı ve Başkanlık Divanı seçimleri de gerçekleştirildi.

Açık oylama ile yapılan 2010 yılı birlik kesin hesabı ile 2010 yılı faaliyet raporu oy birliği kabul edilirken, gizli oylama usulü ile yapılan Birlik Başkanı ve Başkanlık Divanı seçimlerinde ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yeniden Birlik Başkanlığına oybirliği ile seçilirken, 1.Birlik Başkanvekilliğine Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, 2. Birlik Başkanvekilliğine Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, 1. Katip Üyeliğine Ulaş Yıldırım, 2. Katip Üyeliğine ise Ünal Köse seçildi.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Katı Atık Projesi`nin 2013 yılında hayata geçirileceğini söyledi. Projenin 22 milyon Euro`ya mal olacağını belirten Külcü, projenin hayata geçirilmesi ile birlikte Çorum`da 30 yıl boyunca katı atık problemi yaşanmayacağını dile getirdi.