Belediyeden yerli dezenfektan “BOREL” siparişi

17 Nisan 2020 Cuma

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin genelinde gece gündüz hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını yürüten Belediyemiz,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Ar-Ge çalışmaları tamamlanan ve seri üretime geçen yerli dezenfektan marketlerde satışa sunulmaya başladı. Belediyemiz de yerli el dezenfektanı BOREL alarak bu girişime destek olacak. İlk etapta 6 bin adet BOREL el dezenfektanı siparişi verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, bor katkılı yerli dezenfektanı en kısa sürede temin edip dağıtımını yapacakların kaydetti.

Foto Galeri

Belediyeden yerli dezenfektan “BOREL” siparişi Belediyeden yerli dezenfektan “BOREL” siparişi