27°C kapalı

27°C kapalı

Belediyeden “Filistin Destek Gecesi”

1 Kasım 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi, “Filistin Destek Gecesi” düzenliyor.  Programa, sanatçı Eşref Ziya Terzi konuk olarak katılacak.

Çorum Belediyesi’nin Filistin’e destek amacıyla düzenleyeceği program 02 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sevilen sanatçı Eşref Ziya Terzi’nin ezgileriyle katılacağı “Filistin'e Destek Gecesi”ne tüm Çorum halkını davet etti. Başkan Aşgın “Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Müslüman kardeşlerimizin, İsrail’in zulmü karşısında ortaya koyduğu haklı mücadelesini destekliyoruz.” dedi.

Foto Galeri

Belediyeden “Filistin Destek Gecesi”