Belediyeden, Ahçılar sokaklara yol ve kaldırım

1 Ağustos 2017 Salı

Belediyemiz, şehrin 15 mahallesinde yol yenileme ve asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bir yandan eskiyen yollarda tadilat ve yenileme çalışmaları yaptıklarını, bir yandan da yeni yerleşim bölgelerinde yollar açtıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yeni yerleşim alanlarının ve imara açılan bölgelerin alt yapı ve üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamladıklarını kaydetti.Çorum Belediyesi’nin 2009 yılından bugüne kadar yaptığı hizmetlerle şehri daha yaşanılır hale getirdiğinin altını çizen Alper Zahir, “Alt yapı ve üst yapıda şehre köklü değişimler yaşattık. Yaşatmaya da devam ediyoruz. Yapılaşmanın hızlı bir şekilde sürdüğü Üçtutlar Mahallesi Ahçılar sokaklarda alt yapı çalışmalarını bitirdik. Üst yapıyı da tamamlamak üzereyiz. Ahçılar 15, 19, 21 ve 23. sokaklarda 13 bin 400 metrekare alana 2 bin 989 ton asfalt serimi, 3 bin metre de bordür döşedik.” dedi.

Ahçılar sokaklarda otopark sorunu oluşmaması için otopark cepleri oluşturduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Alper Zahir, aynı zamanda Üçtutlar ve Kunduzhan Mahallelerinde TEDAŞ tarafından kazılan yerlerin de hızlı bir şekilde onarım ve tadilat işlerinin devam ettiğini belirtti.