18°C az bulutlu

18°C az bulutlu

Belediyeden, 15 Temmuz etkinlikleri

9 Temmuz 2024 Salı

Çorum Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Kadeş Barış Meydanı'nda bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 15 Temmuz’da Çorum halkını Kadeş Barış Meydanı’na davet etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada 15 Temmuz ruhunu unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. “Birlik ve beraberlik içinde, milli irademizi koruyarak daha güçlü yarınlara yürümeye devam edeceğiz.” diyen Başkan Aşgın bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bu yıl da şehrimizde etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

UĞUR IŞILAK KONSER VERECEK

Başkan Aşgın “15 Temmuz Pazartesi günü şehitlerimizin anısına kan bağışı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sancak Koşusu, belediye bandosu ve mehter takımı konserleri, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua, halk oyunları gösterisi,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmaları ve Uğur Işılak Konseri yer alacak. 15 Temmuz Pazartesi, günü ayrıca saat 20.40’ta Ulu Cami önünden başlayıp Kadeş Barış Meydanı’nda sona erecek Demokrasi Yürüyüşü yapılacak.” dedi.

Başkan Aşgın, “15 Temmuz’da Kadeş Barış Meydanı’nda saat 21.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı şu şekilde;

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunması

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dua

Protokol Konuşmaları

Bando ve Mehteran Konseri