Belediyede Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

11 Temmuz 2024 Perşembe

Çorum Belediyesi’nde memurlarının ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik olarak hazırlanan Sosyal Denge Sözleşmesi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bem-Bir-Sen’in talebi olan oranda sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.

Mali koşullar ve belediyenin imkânları doğrultusunda daima çalışanlara en üst düzeyde ödeme yapmanın çabası içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Bem-Bir-Sen’in talepleri doğrultusunda, bütün imkânlarımızı zorlayarak, mali disiplinimizi de bozmadan, çalışanlarımızı mutlu edecek şekilde en yüksek oranda, SDS’yi imzalamış olduk. Sosyal denge sözleşmemiz memurlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin de, Belediyede çalışan tüm memurları ilgilendiren sosyal denge sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni etti. Şahin “Sözleşmemiz için tüm memurlarımız adına Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.

Foto Galeri

Belediyede Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı Belediyede Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı