27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA İLK GÜN

5 Kasım 2011 Cumartesi

06 Kasım 2011 Pazar günü saat 13.00`da başlayacak olan bayramlaşma merasiminde Çorum Belediyesi adına Başkan Vekili Zeki Gül, tebrikleri kabul edecek.

Başkan Vekili Zeki Gül, Çorum Belediyesi`nde bayramlaşma programın Kurban bayramının ilk günü gerçekleştirileceğini söyledi. Gül, Başkanlık Makamı`ndaki bayramlaşma merasimine tüm Çorumluları davet etti.

Bayram tedbirleri alındı

Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Zabıta, Trafik Otobüs, Temizlik İşleri ve Oto Terminali`nde Kurban Bayramı dolayısıyla gerekli önlemlerin alındığını ifade etti. Çorum Belediyesi`nde Zabıta, Su Arıza, İtfaiye, Temizlik İşleri gibi birimlerin bayram boyunca mesai başında olacaklarını kaydeden Zeki Gül, “Kurban bayramı süresince Alo Su / Kurban 185, İtfaiye 110, Zabıta 153, Cenaze hizmetleri 213 10 76 ve Temizlik İşleri 212 19 46 numaralı telefonları arayarak vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini bildirebilirler. Belediyemizin ilgili birimleri bayram boyunca hizmet verecektir.”; diye konuştu.