Belediyede bayramlaşma 1.gün yapıldı

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, vatandaşlarla, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Ramazan Bayramı`nın birinci günü saat 13.30`da Başkanlık Makamı`nda düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda halk katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bir ve beraber olunduğu müddetçe aşılamayacak hiçbir sorunun bulunmadığını söyledi.