Belediye TSM Korosu'ndan Bahar Konseri

22 Mayıs 2017 Pazartesi

Belediyemiz Türk Sanat Müziği Korosu, uzun süredir devam eden konser hazırlıklarını tamamladı. Koro üyeleri ilki 08 Mayıs Pazartesi günü ikincisi de 09 Mayıs Salı günü olmak üzere iki konserle Çorumlu sanat müziği severlerin karşısına çıkacak.
Şef Atakan Tetik yönetiminde çalışmalarını uzun süreden beri titizlikle sürdüren Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun vereceği konser Devlet Tiyatro Salonunda saat 20.00’da başlayacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 08-09 Mayıstaki konsere tüm Çorum halkını davet etti.