Belediye personeline, Kamu İhale Kanunu semineri

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Çorum Belediyesi, personeline yönelik eğitim semineri düzenledi.

Sayıştay Uzman Denetçi Bahattin Işık tarafından verilen seminerde 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 Devlet İhale Kanunu anlatıldı.

2 gün süren eğitim seminerine, Çorum Belediyesi personeli başta olmak üzere ilçe belediyelerden de çok sayıda davetli katıldı.

Sayıştay Uzman Denetçisi Bahattin Işık konuşmacı olarak katıldığı seminerde, kamu ihale kanunları ile ilgili son düzenlemeler, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgiler verirken, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu genel hükümleri, uygulama yönetmelikleri, 2886 Devlet İhale Konunu ve ihale uygulamalarındaki hatalar ve örnek kamu ihale kurulu kararlarını anlattı.