33°C parçalı bulutlu

33°C parçalı bulutlu

Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği semineri

21 Ekim 2022 Cuma

Çorum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğütarafından personele iş sağlığı ve güvenliği hakkında eğitim semineri verildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı İş Güvenliği Birimi tarafından yıllık düzenli olarak yapılan eğitim seminerinin bu seferki konusu iş sağlığı ve güvenliği oldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğünde verilen seminerde işverenin genel yükümlülükleri, çalışanın genel yükümlülükleri, tehlike ve risk kavramları ve sağlık gözetimi gibi konulara yer verildi.

Foto Galeri