Belediye personeline iletişim yönetimi semineri

4 Aralık 2015 Cuma

Çorum Belediyesi, personeline yönelikeğitim seminerlerini sürdürüyor. Belediye çalışanlarına etkili iletişim yöntemleri ve iletişim yönetimi konularında seminer verildi.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu`ndaki semineri Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ertan Gökçe verdi. İletişim yönetimi ve iletişimin başarıya etkilerini günlük hayattan örneklerle etkili bir şekilde anlatan Prof. Dr. Ertan Gökçe, insan ilişkilerinde iletişim yönetiminin başarıyı sağlaya en önemli etken olduğunu vurguladı. Gökçe; “21. Yüzyıl bir iletişim çağı. Bu yüzden iletişim biçiminde etkili yöntemler çok önemli. Buradaki başarı kişisel olarak bizleri etkileyeceği gibi, kurumsal başarıyı da etkiler. Belediyelerin hizmet kalitesini artırmalarının yanında vatandaş memnuniyetini ön planda tutmaları gerekiyor. Bu durum da tamamen iletişimdeki başarıya bağlı.”; dedi.

Vatandaş ve kurumlar arasında etkili, verimli ve sağlıklı bir iletişimin nasıl olması gerektiğini anlatan Gökçe, Çorum Belediyesi`nin bu konulara eğilmesinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, alanında uzman eğitimcilerimiz, profesörlerimiz tarafından verilen seminerlerin, belediye personeline büyük katkılar sağladığını ve bu seminerlere devam edeceklerini kaydetti.

Yabacıoğlu, 2 Aralık Çarşamba günü de Emekli Albay Nurdan Bezik`in görgü ve protokol kuralları ile ilgili bir seminer verdiğini de hatırlattı.