Belediye personelinden kan bağışı kampanyasına destek

2 Ekim 2013 Çarşamba

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İtfaiye Müdürü İsmail Öğütverici, Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü`nde görevli personel Kızılay Kan Merkezi`ne giderek kan bağışında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan kan vermenin toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirterek herkesi Kızılay`a kan vermeye davet etti. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet eden Candan, “Kan, bir gün herkes kana ihtiyaç duyabilir”; dedi.

Türk Kızılayı Çorum Kan Merkezi Müdürü Dr. Yeşim Yılmaz da yaptığı konuşmada kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek “Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelinin bu duyarlı davranışları bizim için çok önemli. Kan bağışı kampanyamıza destek veren tüm kamu çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.