Belediye Personeli Kan Verdi

6 Şubat 2020 Perşembe

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları kan verdi. Kan bağışı kampanyasına kayıtsız kalmayan müdürlük personeli örnek bir davranışa imza attı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kan bağışı kampanyasına destek veren personele duyarlılığı için teşekkür etti. Belediye personelinin sosyal sorumluluk gerektiren konularda her zaman yer aldığını belirten Aşgın, “Kızılay’ın kan kampanyasına Çorum Belediyesi olarak bizler de katkı veriyoruz. Biz de Çorum Belediyesi olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Kan vermenin her sağlıklı insanın yine insanlığa olan sorumluluğu olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “Ülkemizde art arda meydana gelen felaketler sonucu yaralanan yüzlerce vatandaşımızın kan ihtiyacını karşılayabilmek ve bundan sonra yaşanabilecek felaketlere karşı hazırlıklı olabilmek amacıyla sağlığı yerinde olan herkesi kan vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Foto Galeri

Belediye Personeli Kan Verdi Belediye Personeli Kan Verdi Belediye Personeli Kan Verdi Belediye Personeli Kan Verdi Belediye Personeli Kan Verdi