27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 1 KASIM’DA

31 Ekim 2011 Pazartesi

Çorum Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Üç gündem maddesi ile toplanacak olan meclise Belediye Başkan Vekili Zeki Gül başkanlık edecek.

Toplantıda Mali Hizmetler Müdürlüğü`nün 2012 yılı Performans Programı ve 2012 Yılı ve İzleyen 2 Yıl Bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü`nün Belediye Meclis kararına yapılan itirazla ilgili yazısı görüşülecek.

Kasım ayı Meclis toplantısı Belediye Meclis Salonunda 1 Kasım 2011 Salı günü saat 10.00`da gerçekleştirilecek.