Belediye kandil gecesinde lokum geleneğini bozmadı

4 Aralık 2017 Pazartesi

Çorum Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kandillerde lokum dağıtma geleneği Mevlid Kandilinde de değişmedi.

Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerMevlid Kandilinde Çorum’daki bütün camilerde kandil lokumu dağıttı. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Böyle güzel bir gecede camiye gelen vatandaşlarımıza küçük bir ikramımız olsun düşüncesiyle başlattığımız, kandil gecelerinde lokum dağıtımı artık Çorum’da geleneksel hale geldi” dedi ve belediyenin gelenekselleşen bu hizmetini vatandaşların da memnuniyet ve beğeniyle karşıladığını ifade etti.