Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor

14 Haziran 2018 Perşembe

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılaşmanın yoğunlaştığı bölgelerde gelen talepler doğrultusunda su ve kanalizasyon çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, ekiplerimiz Silim Kent’te bağlar yolu bölgesinde 680 metre uzunluğunda ve 300mm çapında yeni kanal hattı döşüyor. Orada bulunan yeni mülklerin kanal sorunu bu sayede ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca Çiftlik Çayırı 14.sokakta yeni imar planına göre arsaların içerisinde kalan kanalizasyon hatlarını yola aldıklarını söyledi.

Foto Galeri

Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor Belediye, kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor